Home » ShowBiz » Eminem: Vështirë të jem baba

Eminem: Vështirë të jem baba

Eminem

Eminem

Reperi Eminem ka pranuar se ai e ka shumë të vështirë ta gjejë veten si baba dhe ta shprehë dashurinë ndaj tri vajzave të tij.

“Unë dua që si baba ta shpreh dashurinë për vajzat e mia, por nuk dua të shkoj larg me atë, pasi që bëhem pengesë në jetët e tyre. Kur ato ishin më të vogla… ishte më lehtë”, theksoi Eminem.

Eminem është duke rritur tri vajza, 14 vjeçaren Hailie, mbesën e adoptuar 17 vjeçare Alaina dhe vajzën shtatëvjeçare me ish-bashkëshorten Whitney. /Telegrafi/

Leave a Reply

Reklama1

FEATURED VIDEOS

FLICKR PHOTO STREAM

'

© 2017 Shkupi.Mk. All Rights Reserved. Log in - Designed by Gabfire Themes