Home » Teknologji » Koncertet “live” vijnë në YouTube dhe Vevo

Koncertet “live” vijnë në YouTube dhe Vevo

Kompanitë Vevo dhe YouTube kanë ndërmarrë edhe një hap përpara, për tu konsoliduar në hapësirën muzikore, pas paralajmërimit të partneritetit që këto dy shërbime për online video e kanë arritur me American Express.

Vevo, YouTube dhe American Express do të lëshojnë serinë e koncerteve të cilat drejtpërdrejt do të mund të shikohen në internet.

Seria e pesë koncerteve fillon me 5 gusht, me një performancë të Arcade Fire në Madison Square Garden në New York. Data e këtyre koncerteve është e njëjtë me datën e albumin e ri të bendit, Arcade Fire. Emri i albumit është titulluar, The Suburbs.

Perfomancat tjera të cilat do të mund t’i shohim “live” në shërbimin më të madh të videove online, përfshijnë edhe bendet dhe këngëtarët e njohur si, The Roots, John Legend etj. / Telegrafi

Leave a Reply

Reklama1

FEATURED VIDEOS

FLICKR PHOTO STREAM

'

© 2017 Shkupi.Mk. All Rights Reserved. Log in - Designed by Gabfire Themes