Home » ShowBiz » Mihrije Braha me emision të ri

Mihrije Braha me emision të ri

Mihrije Braha

Mihrije Braha

Mihrije Braha

Këngëtarja kosovare, Mihrije Braha, ka marrë përgjegjësinë e drejtimit të një emisioni te cilin do ta udhëheqë vet ajo, e që do të emërohet “Female”.

Duke qenë feministe, ajo nuk ka dëshirë që të tingëllojë vetëm e tillë, ajo thjesht dëshiron që të gjitha grave dhe vajzave të suksesshme, të profesioneve të ndryshme, t’u jepet mundësia të rrëfejnë në ekranin televiziv, sukseset, sfidat, dëshirat, pasionet, vështirësitë e jetës që ato i kanë percjellë deri ne ditët e suksesit të tyre.

Veç kësaj, në emisionin e saj ka edhe muzikë live, herë duke kënduar vetë, e herë duke ftuar ndonjë këngëtar/e nga estrada kosovare. /BW/

Leave a Reply

Reklama1

FEATURED VIDEOS

FLICKR PHOTO STREAM

'

© 2017 Shkupi.Mk. All Rights Reserved. Log in - Designed by Gabfire Themes