Home » Kuriozitete, Lifestyle » Tërmetet? Për faj të grave provokuese!

Tërmetet? Për faj të grave provokuese!

Zgjidhja se përse ndodhin tërmetet vjen nga Irani. Sipas Teheranit, shkak për lëkundjet e tokës që kanë shkaktuar dhjetra mijëra viktima, janë gratë që vishen pa ndjekur detyrimet fetare.

Shpjegimi është bërë nga hojatoleslam Kazem Sedighi.

Fetari (një shkallë poshtë gradës ayatollah) ka ftuar burrat të ruajnë veshjet e femrave, “pasi shumë prej tyre nuk vishen me modesti dhe detyrojnë burrat të dalin nga rruga e duhur dhe nxisin zemërimin e shoqërisë duke shtuar numrin e tërmeteve, pasi me veshjen e tyre irritojnë Zotin”.

1 Comment for “Tërmetet? Për faj të grave provokuese!”

  1. Nuk pasaka paraboll`sateliti ky “ajtollahi“ ce te shohe ndoni program t`discoveryt ene ska nevoj t`lexoje vec hunxhet ene pi caj ene mson njkohsisht per levizjet tektonike

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Reklama1

FEATURED VIDEOS

FLICKR PHOTO STREAM

'

© 2017 Shkupi.Mk. All Rights Reserved. Log in - Designed by Gabfire Themes