Home » Fotos » Tuna, vasha që tundi skenën tonë!

Tuna, vasha që tundi skenën tonë!

Vasha simpatike nga Shkupi, Altuna Sejdiu erdhi si një yll polar në skenën tonë për ta ndriçuar atë përjetësisht. Ajo u ngjit në skenë, e pushtoi atë dhe hyri fuqishëm në mesin e këngëtareve me një ego të fortë, qëllim dhe ambicie të mëdha. Duket se këto ambicie, mbase e radhisin në artisten e këngës, duke e bërë dhe një vashë me stil të veçantë. Tuna di çka do nga vetja dhe synimet e saja.

Tuna ka një pamje dhe stil të veçantë dhe kjo e bën një primadonë të skenës sonë. Origjinaliteti i saj është imponues, kurse zëri i saj kumbues. Edhe lëvizjet në skenë janë art me vete, kurse, ekstravaganca, e theksuar i shërben si një sharmë dhe vello e bardhe e famës dhe krenarisë.

Leave a Reply

Reklama1

FEATURED VIDEOS

FLICKR PHOTO STREAM

'

© 2017 Shkupi.Mk. All Rights Reserved. Log in - Designed by Gabfire Themes