Zgjidheni partnerin në “periudhën e nxehtë”

0
1,985 views

Shkencëtarja Belinda Pletzer dhe kolegët e saj nga Universiteti i Salsburgut në Austri, kanë zbuluar se truri i femrave ndryshon 12 herë në vit, në raport me periudhën e menstruacioneve…

Pikërisht në kohën kur ajo përgatitet fiziologjikisht për t’u bërë nënë, truri i saj rritet deri në 2 për qind te gratë deri në ditët tona, ndaj, këshillon ajo, vajzat duhet t’i zgjedhin partnerët e tyre për t’ u martuar pikërisht në ato ditë, sepse mundësia për të gabuar është më e vogël, ato bëhen 2% më të mençura.

Mirëpo për fat të keq, vazhdon shkencëtarja, ky efekt nuk është jetëgjatë. Pas ovulimit, pesha e trurit zvogëlohet përsëri, deri në “shpërthimin tjetër intelektual”. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here