RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
Lajme

Aderholt: Amerikanët nuk janë të informuar për kontributin e Maqedonisë në NATO

Maqedonia meriton dhe duhet të jetë anëtare e NATO-s, sepse ka dhënë kontributin e saj në Afganistan dhe në shtrirjen e demokracisë dhe lirisë, deklaron kongresmeni Robert Aderholt.

Aderholt është njëri nga nënshkruesit e letrës për mbështetjen e Maqedonisë për anëtarësim në NATO.

.”Një pjesë e anëtarëve të, por edhe populli amerikan nuk janë të informuar për kontributin e dhënë,ështe me rëndësi të dihet”, ka thënë Aderholt.

Përvec Aderholt, mbështetje kanë dhënë kongresmen te partisë republikane dhe 18 senator, të cilët letrën e dërguan deri te kryetari Barak Obama si dhe te përfaqësues të administratës.

Aderholt mbrëmë u takua me ministrin e mbrojtjes të Maqedonise, Zoran Konjanovski.

Konjanovski pati takim edhe me senatorin Patrih Leahi, i cili dergoj rezolutë për Maqedoninë në senat.

Ministri i mbrojtjes me delegacion, do të udhëtojnë për Otava ku do të takohen me ministrin e mbrojtjes Piter Mekkej.

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top