RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
Lajme

Android në iPhone

Sistemi operativ i kompanisë Google Android funksionon suksesshëm në pajisjen e popullarizuar iPhone të gjeneratës së parë.

Siç thuhet në komentet e blogut të internetit ku edhe është publikuar lajmi, Android mund të ngarkojë pajisjen tuaj iPhone, por sipas videos së paraqitur, edhe mund të funksionojë me të vërtetë.

Ani pse shumë njerëz e duan celularin iPhone, ka shumë prej tyre që nuk e duan sistemin operativ të tij dhe kufizimet e panatyrshme të kompanisë në këtë telefon të mençur, prandaj ka qenë vetëm çështje kohë kur dikush do të tentoj të bëj diçka të këtillë.

Një bloger anonim ka publikuar videon e sistemit operativ Android, i cili “sillet” ngadalë por sigurt në telefonin iPhone të gjeneratës së parë. E si e do rendi, ai e ka ofruar menjëherë edhe adresën për shkarkim falas.

Ky sukses është rezultat i punës së më shumë autorëve të cilët shpresojnë se me pak më shumë punë do të arrijnë që të instalojnë Androidin edhe në iPhone 3G/3GS. /Telegrafi/

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top