Angelina Jolie dhe Brad Pitt, në një formë të shkëlqyer (VIDEO)

0
1,971 views

SHBA, 22 Korrik NOA – Premier në Los Anxhelos për Angelina Jolie. Aktorja ka bërë paradën e saj në tapetin e kuq të Grauman në Teatrin Kinez, së bashku me partnerin e saj Brad Pitt dhe kjo për të paraqitur punën e fundit të saj, “Salt”, një film thriller dhe aksion i nënshkruar nga Philippe Noyce, në të cilën Jolie luan rolin e një agjente të CIA-s, e akuzuar për spiunazh.

Angelina u s

hfaq në një formë të shkëlqyer, ashtu si dhe Pitt, i cili kishte hequr mjekrën dhe së bashku formonin një çift mjaft të lumtur.

watch?v=Lr-jI-saD9I