RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
Teknologji

Facebook sjell karakteristikë të re

Nga Facebook vjen një karakteristikë e re e emëruar “Community Pages” e cila merr përsipër konceptin e “Fan Pages” të Facebook dhe e ndanë atë në vende dhe ide në vend të brendeve.

Karakteristika e re sipas pohimeve të burimeve brenda rrjetit Facebook u mundëson të mësoni më shumë për temën e cila u intereson, pa marrë parasysh nëse është në pyetje arti i kuzhinës apo mësimi i ndonjë gjuhe të re dhe të shihni se çfarë miqtë e juaj dhe të tjerët brenda komunitetit mendojnë për atë temë.

Ky paralajmërim ka ardhur vetëm disa ditë para konferencës së tretë zhvilluese të Facebook të emëruar F8 dhe në një kohë kur Facebook ka ndryshuar mënyrën në të cilën përdoruesit e tij mund të theksojnë kur diçka nuk u pëlqen të ndryshojnë me opsionet “Become a fan” dhe “Like”.

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top