RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
ShowBiz

Këngë dhe klip kushtuar Adelina Ismajlit?

Adelina Ismaili

Adelina Ismaili

Se në çfarë nivele dhe në çfarë klasi ka arritur estrada kosovare, e tregon fakti më i ri, që tashmë kemi edhe diva Adelina Ismaili të muzikës, të cilave u kushtohen këngë dhe klipe të reja, ndërsa protagonisti më i ri është ikona e pop muzikës kosovare, Adelina Ismajli.Sipas burimeve të Divaadelina, një këngëtar të cilit emri nuk i dihet ende, ka vendosur që t’ia kushtojë një këngë Adelina Ismajlit dhe pos kësaj edhe një videoklip.

Këngëtari në fjalë ka kërkuar që detajet tjera të mos zbulohen deri në lansimin e këngës dhe klipit, kurse fakt interesant është titullii i këngës. /Telegrafi/

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top