RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
Kosova

KFOR-i e EULEX-i flasin për planet rreth veriut

“Planet për Veriun e Kosovës” do të jenë në qendër të konferencës për shtyp të komandantit të KFOR-it Erhard Byhler dhe kreut të Policisë së EULEX-it, Udo Karl-Heinz Moller. Në konferencën që do të mbahet në kampin “Belvedere” në Mitrovicë do të jetë i pranishëm dhe një përfaqësues i Policisë së Kosovës.

Veriu i Kosovës i banuar me shumicë serbe ka qenë shpesh në qendër të tensioneve ndër etnike.

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top