RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
ShowBiz

Madonna shqetëson fqinjët në New York

Madonna

Madonna

Madonna raportohet se ka hidhëruar fqinjët e saj në New York pasi ka porositur punëtorë për të mbjellë 500 kaçuba të gjelbra rreth pronës së saj.

Këngëtarja besohet se ka dashur që shkurret të mbillen rreth shtëpisë së saj të re në Long Island për të ndihmuar mbrojtjen e privatësisë së saj.

Megjithatë, banorët në atë zonë janë ankuar rreth numrit të punëtorëve të cilët që atëherë kanë vërshuar zonën e qetë rurale për të kryer punët, duke i akuzuar ata si shumë të zhurmshëm, të pistë dhe madje edhe duke u futur nëpër pronat e njerëzve të tjerë. /Telegrafi/

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top