Naomi kërkon të bëjë dasmën në Pallatin Mbretëror në Caserta

0
2,067 views

Naomi Cambell kërkon të realizojë dasmën e saj në Pallatin Mbretëror në Caserta. Ajo do të martohet me manjatin rus në dhjetor dhe me sa duke tashmë idetë janë mjaft të qarta për sa i përket vendit të zgjedhur.

Vladislav Doronin duket tepër i gatshëm për të realizuar çdo dëshirë të së fejuarës së tij.

Megjithatë do të jetë tepër e vështirë që çifti të vihet në zotërim të pallatit, por manjati rus është i gatshëm të gjejë çdo lloj mënyrë për ta realizuar atë.

Nëse problemet kanë të bëjnë me sigurinë dhe nuk mund të garantohet që ndërtesa të presë një ngjarje të madhe si dasma e modeles, atëherë Doronin është i gatshme të fillojë punën me restaurimet e nevojshme.
r.b/NOA