RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
Teknologji

Shiten 5 milionë Playstation vetem ne Japoni!

Kompania Sony feston shitjen e 5 milionë lojrave Playstation 3 vetëm në Japoni.

Shtëpia e madhe elektronike ka prerë shiritin e këtij kufiri historik, por nga ana tjetër po vazhdon me ritme të ngadalta në shitjet e Nintendos. Sipas të dhenave zyrtare, deri në 11 prill, Playstation 3 ka shitur plot 5.001.598 kopje.

Shitja e Playstation 3 është ndihmuar shumë edhe nga hedhja në treg e modelit të ri “slim” që kushton më pak dhe nga loja “Final Fantasy XIII”, e shumëpritur nga japonezët.

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top