RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
Lifestyle

Të gjitha femrat shqetësohen për dukjen e trupit

Preokupimi me dukjen e trupit i përfshin të gjitha femrat, madje edhe ato të cilat janë të holla- pohon një studim i ri.

Të dhënat e reja tregojnë se të shqetësuara nga trashja janë edhe ato femra, të cilat janë të vetëdijshme se kanë trup të bukur dhe të hollë.

Edhe pse ato thonë se nuk shqetësohen për trupin e tyre, truri i tyre ka reaguar gjatë skanimit me rezonancë magnetike.

Reagimet e trurit të këtyre femrave janë të ngjashme me ato që kanë anoreksi, por në formë më të lehtë.

Është interesante se gjatë skanimit te meshkujt, nuk janë zbuluar shenja të cilat do të dërgonin në ndonjë shqetësim për dukjen e trupit apo peshën e tepërt. /Telegrafi/

RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA


RESPONSIVE LEADERBOARD AD AREA
To Top