Tuna, vasha që tundi skenën tonë!

0
2,037 views

Vasha simpatike nga Shkupi, Altuna Sejdiu erdhi si një yll polar në skenën tonë për ta ndriçuar atë përjetësisht. Ajo u ngjit në skenë, e pushtoi atë dhe hyri fuqishëm në mesin e këngëtareve me një ego të fortë, qëllim dhe ambicie të mëdha. Duket se këto ambicie, mbase e radhisin në artisten e këngës, duke e bërë dhe një vashë me stil të veçantë. Tuna di çka do nga vetja dhe synimet e saja.

Tuna ka një pamje dhe stil të veçantë dhe kjo e bën një primadonë të skenës sonë. Origjinaliteti i saj është imponues, kurse zëri i saj kumbues. Edhe lëvizjet në skenë janë art me vete, kurse, ekstravaganca, e theksuar i shërben si një sharmë dhe vello e bardhe e famës dhe krenarisë.