Tuna Zhgënjehet, nuk i vijnë VIP-at në dasëm

1
6,524 views

“TRADHËTOHET”, NGA BASHKËPUNËTORËT
Edhe pse parashikohej një numër i madh i mysafirëve, diku te 350, një pjesë e madhe e bashkëpunëtorëve të këngëtares kanë munguar atë natë. Siç mësojmë, nga Shqipëria, në ceremoninë martesore nuk ka qenë i pranishëm askush, kurse nga Kosova kanë udhëtuar vetëm këngëtarja Nora Istrefi me të fejuarin Robertin dhe motrën Nitën, kreatori Valdrin Sahiti së bashku me grimeren Sellma Kasumoviq, stilisti Armend Gashi, si dhe një pjesë e stafit të Radio Televizionit të Kosovës. Nuk dihet arsyeja pse atë natë kanë munguar kompozitorët, me të cilët ka bashkëpunuar Tuna tash e sa vite, si dhe kolegët e tjerë nga estrada.