VW paraqet versionin e ri të modelit luksoz Phaeton

0
921 views

Volkswagen ka paraqitur në Pekin modelin e ri Phaeton i cili premierën e tij do ta ketë në panairin e automjeteve Auto China 2010, i cili mbahet nga 27 prill deri më 2 maj të këtij viti.

Vendi i premierës nuk është përzgjedhur rastësisht, kur merret parasysh se Phaeton ka shënuar shitje modeste në Britani të Madhe dhe Evropë, derisa nga tregu amerikan është tërhequr në vitin 2006.

Kina e Koreja e Jugut janë tregjet më të mëdha të automjeteve, e VW në Kinë ka shitur 1.400 Phaeton, që krahasuar me vitin 2008 është rritur për 40 për qind.